Zijn de producten van Tandenbleken.be veilig voor mijn gebit?

Witte tanden

Zijn de producten van Tandenbleken.be veilig voor mijn gebit?

Uw tanden bleken en daar op een veilige wijze voor zorgen? Onze producten zijn daar uitstekend voor geschikt. We laten de producten netjes keuren door de EU en kunnen daardoor garanderen dat deze aan alle richtlijnen voldoen. Het betekent dat u zonder zorgen uw tanden kunt bleken, gewoon bij u thuis.

Minimale hoeveelheid waterstofperoxide

In de producten om uw tanden te bleken zit een minimale hoeveelheid waterstofperoxide. Het gaat om minder dan 0,1% van het product, ruim binnen de marge die als veilig beschouwd kan worden. Het betekent dat u effectief de tanden kunt bleken, zonder dat u daarmee risico loopt op eventuele beschadigingen. De overige ingrediënten die u vindt in onze producten (www.tandenbleken.be) zijn gelijk aan de ingrediënten die ook de tandarts gebruikt in de veel duurdere middelen. U betaalt niet voor de kosten van de tandarts, waardoor u meer voordelig uw tanden kunt bleken.

Veilig uw tanden bleken

U kunt veilig uw tanden bleken, zodat u een mooi en stralend wit gebit krijgt. Het is uiteraard verstandig om de gebruiksaanwijzing van de producten goed door te nemen. U zorgt er op die manier voor dat u goed weet hoe u met de producten om dient te gaan en hoe u daar gebruik van kunt maken. We maken het tanden bleken graag zo eenvoudig mogelijk, zodat u binnenkort zelf kunt werken aan een stralend wit gebit dat u met trots aan iedereen om u heen kunt laten zien.

 

Top