Tanden bleken

Tanden bleken

Als je tanden gaat bleken wil je natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Het bleken van je tanden kan op twee manieren, of je doet het zelf (thuis), of je laat het doen bij de tandarts. Welke keuze je ook gaat maken, het bleken van je tanden is in ieder geval een goede manier om je tanden witter te krijgen. Je krijgt hierdoor een stralende witte lach en je zelfvertrouwen zal enorm toenemen.

Tanden bleken doe je zelf

Wanneer je de keuze maakt om zelf je tanden te bleken is dit stukken voordeliger dan wanneer je naar de tandarts gaat. Als je zelf je tanden gaat bleken dan kan dit in minder dan een week en dan kun je je tanden wel zeven tinten witter krijgen. Natuurlijk wil jij ook die stralende witte lach en daar kun je nu voor gaan. Het is natuurlijk wel prettig als de witte kleur ook bij je past, je kunt daarom zelf je tanden bleken en dit gaat stapsgewijs. Je kunt dan iedere keer nog een keer bleken als je je tanden nog een tintje witter wilt hebben. Het grootste voordeel van zelf je tanden bleken is dat je dit thuis kunt doen en dat je hier de deur niet voor uit hoeft. Anderen zullen het meteen aan je zien wanneer je tanden een paar tinten witter zijn, daarnaast is het goed voor je zelfvertrouwen.

Tanden bleken voor een goede prijs

Het bleken van je tanden hoeft niet duur te zijn. Je kunt daarvoor bleaching materiaal aanschaffen. Je kunt er dan zelf voor kiezen om je tanden te bleken wanneer het jou uitkomt. Je kunt het even in laten werken en dan na een week of drie beoordelen of je hier tevreden mee bent. Wellicht wil je nog een of twee tinten witter en dan kun je dit meteen realiseren vanuit huis. Steeds meer mensen kiezen voor witte tanden, deze stralen uiteraard veel meer dan gele tanden. Als je een stralende lach wilt dan zijn de witte tanden een aanrader! Je kunt nu zelf met Shiny White de vlekken op je tanden verwijderen en dan wordt het hele gebit prachtig. De gele kleur zal daardoor verdwijnen en daarvoor komt een zeer verzorgd en stralend wit gebit voor in de plaats.

Thuis je tanden bleken

Veel mensen maken de keuze om thuis de tanden te bleken, dat is niet voor niets. Het is namelijk eenvoudig, maar ook veilig en professioneel. Je kunt hier nu een kijkje nemen in de webshop en dan kun je je eigen tanden bleken. Goedkoop, veilig en verantwoord, wittere tanden dat spreekt iedereen toch aan? Vanaf nu heb je een stralende lach en kun je je witte tanden laten zien! Je kunt ze zo wit maken als jij mooi vindt, maak daarom even tijd vrij zodat je hier kunt kijken welke producten je aan kunt schaffen en dan kun je je tanden bleken wanneer het jou uitkomt! Witte tanden, een stralende lach, het ziet er prachtig uit en daarnaast is het goed voor je zelfvertrouwen! 

Top