Kan het tanden bleken een witte waas veroorzaken?

Witte tanden

Kan het tanden bleken een witte waas veroorzaken?

Je kunt thuis zelf je tanden bleken. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze hoogwaardige producten die netjes voldoen aan alle richtlijnen die de EU daarvoor stelt. Dat neemt uiteraard niet weg dat het verstandig is om de voorschriften goed door te nemen en het etiket te lezen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de wijze waarop je zelf je tanden kunt bleken. Er kan tijdens het tanden bleken eventueel een witte waas op je tanden ontstaan. Dat is gelukkig niet schadelijk, deze zal vanzelf weer weggaan.

Witte waas na tanden bleken

Ontstaat er tijdens het tanden bleken een witte waas op je tanden? Dit geeft aan dat het middel in ons product bezig is om je tanden witter te maken. We gebruiken dezelfde producten als die ook tandartsen toepassen, al kun je daar zelf thuis op een meer voordelige manier gebruik van maken. Er kan een waas ontstaan op je tanden, al is dat niet bij iedereen het geval. Zit er na het tanden bleken een witte waas op je tanden? Wees gerust, deze zal met een paar uur weer verdwijnen. Op dat moment zijn je tanden bovendien meteen wat witter. Door dit regelmatig te herhalen kun je jouw tanden bleken voor een mooie stralende glimlach.

Veilig tanden bleken

Je kunt veilig je tanden bleken, ondanks een eventuele witte waas die er even kan ontstaan. Deze gaat vanzelf weer weg, zodat je daar daarna geen last meer van zal hebben. Volg de instructies op het etiket of in de gebruiksaanwijzing, zodat je veilig je tanden kunt bleken.

 

Top