Hoe lang heeft het tanden bleken resultaat?

Witte tanden

Hoe lang heeft het tanden bleken resultaat?

Het tanden bleken heeft gemiddeld genomen 4 - 6 maanden resultaat. Dat betekent dat je maandenlang kunt genieten van mooie witte tanden, zodat je een stralende glimlach kunt laten zien. Bovendien gaat het om een 100% veilig product dat netjes voldoet aan de strenge richtlijnen die de EU hiervoor hanteert. Je kunt daardoor meerdere keren per jaar je tanden bleken.

Meerdere keren per jaar bleken

Je kunt bijvoorbeeld 2x per jaar je tanden bleken met onze professionele producten. Je zorgt er op die manier voor dat je gedurende het gehele jaar kunt rekenen op een stralend wit gebit. Je tanden blijven goed van kwaliteit, ze zijn alleen een stuk witter dan voorheen. Na een periode van 4 - 6 maanden zal je merken dat de tanden weer enigszins beginnen te verkleuren. Het is dan een goed idee om opnieuw je tanden te bleken en voor het gewenste resultaat te zorgen.

Tanden bleken voor altijd witte tanden

Je kunt gewoon thuis je tanden bleken bleken, zodat je daar vervolgens weer 4 - 6 maanden plezier van hebt. Door je tanden thuis te bleken betaal je niet de hoge kosten voor de tandarts, terwijl je wel gebruik kunt maken van een volledig veilig en professioneel product. Het betekent in de praktijk dat wij het tanden bleken gemakkelijk maken. Dankzij het maandenlange resultaat kun je altijd je stralende glimlach laten zien. Zodra je tanden weer enigszins beginnen te verkleuren kun je die opnieuw bleken met onze producten. Op die manier kun je zelf je tanden bleken en kun je rekenen op een resultaat dat steeds opnieuw lang aan zal houden.

 

Top