blog

Witte tanden

Zijn de producten van Tandenbleken.be veilig voor mijn gebit?

Uw tanden bleken en daar op een veilige wijze voor zorgen? Onze producten zijn daar uitstekend voor geschikt. We laten de producten netjes keuren door de EU en kunnen daardoor garanderen dat deze aan alle richtlijnen voldoen. Het betekent dat u zonder zorgen uw tanden kunt bleken, gewoon bij u thuis.

Lees verder

Witte tanden

Hoe lang heeft het tanden bleken resultaat?

Het tanden bleken heeft gemiddeld genomen 4 - 6 maanden resultaat. Dat betekent dat je maandenlang kunt genieten van mooie witte tanden, zodat je een stralende glimlach kunt laten zien. Bovendien gaat het om een 100% veilig product dat netjes voldoet aan de strenge richtlijnen die de EU hiervoor hanteert. Je kunt daardoor meerdere keren per jaar je tanden bleken.

Lees verder

Witte tanden

Kan het tanden bleken een witte waas veroorzaken?

Je kunt thuis zelf je tanden bleken. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze hoogwaardige producten die netjes voldoen aan alle richtlijnen die de EU daarvoor stelt. Dat neemt uiteraard niet weg dat het verstandig is om de voorschriften goed door te nemen en het etiket te lezen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de wijze waarop je zelf je tanden kunt bleken. Er kan tijdens het tanden bleken eventueel een witte waas op je tanden ontstaan. Dat is gelukkig niet schadelijk, deze zal vanzelf weer weggaan.

Lees verder

Witte tanden

Zijn er andere methoden voor tanden bleken beschikbaar?

Er zijn verschillende methoden beschikbaar om je tanden te bleken. Wij zoeken voor je naar de meest effectieve methode en hebben die gevonden in de huidige producten bij ons op de website. Het gaat om technieken waar meer dan 10 jaar onderzoek naar is gedaan. Bovendien voldoen de producten netjes aan alle strenge EU-eisen op het gebied van veiligheid.

Lees verder

Top